Hétvégén immár negyedik részéhez érkezik a Magyar Televízió legújabb történelmi sorozata, a Magyarország Története.

 

Egy újabb történelmi műsor került tehát a képernyőkre, amely sok tekintetben újdonságokat hordoz. Kiemelendő, hogy kiléptek a studió kereteiből és számos történelmi helyszínre látogattak el. A műsorvezető Nagy György (aki egyébként a forgatókönyvet is jegyzi) hol riporterként jelenik meg a műsorban, hol pedig mint a mesélő. Azt is a pozitívumokhoz írnám fel, hogy történészeket is megkérdézve, őket is bevonva, mutatják be az adott témát.

Összességében, egy színes, könnyen fogyasztható, érezthetően semlegesnek látszani próbálkozó vállalkozásról van szó, amely minden korosztály számára egy hasznos kikapcsolódás lehet. Egy szó mint száz mindenki figyelmébe ajánlom a műsort, legyen az gyermek vagy felnőtt, laikus vagy szakmabeli.

Az eddigi adások megtekinthetőek itt.

Ízelítőnek pedig:

 

Magyarország története 3: Az államalapítás

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaaetas.blog.hu/api/trackback/id/tr141122862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása