Ilyet se csinálunk mindennap, hogy egy honlapot ajánlunk, de ebben az esetben kivételt lehet tenni, mivel most A History Channel-ről van szó.

Először is azt hiszem már a név is beszédes: Történelem csatorna. De miért is érdekes ez.

Az ember elég sokat böngészik manapság a világhálón és úton-útfélen különböző website-okra talál. Ezek közül jónéhány foglalkozik történelemmel. Innen emelkedik ki a History Channel, amely egyébként a tv-s csatorna hivatalos honlapja.

De lássuk is mit kínál nekünk ez az oldal

Folytatás az erre tovább után

 

 

Mondhatni elég sokoldalú maga az oldal, sőt trendi kifejezéssel élve multifunkcionális. Van itt minden mint a vásári bazárba: műsorismertető, videok, magazin, játék, fórum. Csak győzze az ember a sok menüpontot végignézni.

Amit külön kiemelnék - ami igazán megfogott engem - az a videó-, illetve játékgyűjteménye az oldalnak. Persze mindezek kihasználásához elengedhetetlen az angol nyelvtudás.

Maga a honlap szinte minden történelmi korszak iránt érdeklődőnek nyújt szolgáltatásokat. Mondhatni mindenki megtalálhatja itt, amit szeretne, amit keres. Érdemes tehát szabadidőnkben az ilyen weblapokat böngészni és ezzel együtt új információkat szerezni.

Sőt, ha úgy érezzük, hogy másokkal is meg kell osztanunk élményeinket, esetlegesen történelmi tudásunkat, vagy álláspontunkat egy-egy témával kapcsolatban, akkor erre a fórumokban lehetőségünk is van.

Csak kedvcsinálónak néhány tv műsor ajánlója és videója - és játéka:

Itt például Nostredamussal ismerkedhetünk meg közelebbről.

Ez a rész külön a "sötét" középkorral foglalkozik.

És végezetül egy érdekes válogatás

 

Remélem mindenki megtalálja majd a számára legérdekesebb, legszórakoztatóbb oldalát ennek a honlapnak. Talán kedvet kaptok további ilyen website-ok látogatására is.

(Ha esetleg találkozna valaki olyan oldallal, amelyről úgy gondolja, hogy feltétlenül meg kell osztani a nagyvilággal, akkor írjon erre a címre bátran és felkerül.)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://mediaaetas.blog.hu/api/trackback/id/tr681092309

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: housecarers.com system 2017.11.17. 07:37:11

Mobil függetlenítés - Mobil Függetlenítés

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása